”Barnbidraget”

”BARNBIDRAGET 2019”

Den 16 november är det premiär för Barnbidraget 2019. Även i år är det ett samarbete mellan Göran Andersson, Sander & Gander, Sammelsurium och Lions club Landskrona. Syftet är att samla in pengar till Lions forskningsfond Skåne som stödjer cancerforskning och patientnära forskning.

Föreställningen kl 11 bjuder på barnunderhållning med Sander & Gander som den här gången gästas av clownen Majsan spelad  av Marie Sehlin. Teckenspråkstolken Eva Zaar teckenspråksgestaltar under föreställningen.

Biljettpris 60 kr som säljs via  www.tickster.com.

Konserten kl 16.00 står Sammelsurium på scenen med många intressanta gäster. Nytt för i år är Vivian Buczek tillsammans med en jazztrio som kommer att sjunga och spela jazz av hög kvalitet. Denna konsert kostar 150 kr och biljetter säljs via www.tickster.com

Såhär skrev Landskronadirekt efter konserterna

”BARNBIDRAGET 2018”

Den 17 november är det premiär för Barnbidraget 2018. Även i år är det ett samarbete mellan Göran Andersson, Sammelsurium och Lions Club Landskrona. Syftet är att samla in pengar till Lions forskningsfond Skåne som stödjer cancerforskning och patientnära forskning.

Konserten kl 11.00 bjuder  på barnunderhållning med Sander & Gander. Den här gången med Johan Östberg som gäst. Biljettpris 60 kr som säljs via www.tickster.com

Konserten kl 16.00 står Sammelsurium på scenen tillsammans med många intressanta gäster. Denna konsert kostar 150 kr och biljetter säljs via www.tickster.com.

Så här stod det på Landskronadirekt efter konserterna

”Barnbidraget 2017”

Den 25 november är det  premiär för Barnbidraget 2017. Detta projekt är ett samarbete med Lions club Landskrona och syftet är att samla in pengar till Lions forskningsfond Skåne som stöjder cancerforskning och patientnära forskning.

På Konsert 1 kl 11.00 finns Sander & Gander på scenen för att spela för och med alla ungar.

Biljetter till konsert 1 med Sander & Gander kostar 60 kr och säljs via  www.tickster.com

På konsert 2 finns Sammelsurium på scenen tillsammans med intressanta gäster.

Biljetter till konsert 2 med Sammelsurium och gäster kostar 150 kr och säljs via www.tickster.com

Såhär stod det på Landskronadirekt efter konserterna

 ”Barnbidraget 2016”

Den 1 oktober 2016 var det premiär för ”Barnbidraget” på Landskrona teater. Detta projekt är ett samarbete med Lions club Landskrona och syftet är att samla in pengar till Barncancerfonden Södra.  Barncancerfonden Södra står för den ”mjuka hjälpen” – den mänskliga omtanken – som är en jätteviktig del av behandlingen, inte minst när det gäller cancer hos barn.barnbidraget_final_jpeg

Konceptet är två konserter under en dag.

Kl 11.00 spelade Sander & Gander för och med barn. Med på föreställningen fanns dessutom William Andersson som agerade trollkarl och trollade för alla barn.barnbidragsg2016-9

 

Biljetter till Sander & Gander såldes via www.tickster.com och kostade 50 kr.

 

Kl 15 spelade Sammelsurium  tillsammans med flera  gäster. Gästerna var i tur och ordning Leonida Kembro, Lotti Praznik, Ulf Rickard, Ingrid savbrant, Annette Kumerle Lindwall, Dario KUmerle, Adriana Kumerle, Rosanna Kumerle, Wilma Liljekvist och Edith Hyrefelt. Denna konsert varade 1 timme och 45 minuter. Sammelsuriumlåtar blandades med covers och resultatet blev MAGISKT!

barnbidrag2016-35

 

Biljetter till Sammelsurium med gäster  såldes via www.tickster.com och kostade 120 kr

Läs mer…

 Så här skrev Landskronadirekt  efter att premiären ägt rum

Här är min berättelse om projektet för Förskoleforum

Insamlingen till Barncancerfonden slutade på 27 745 kr.

img_0217